torstai 11. heinäkuuta 2013

Wednesday

 photo IMG_2918-1_zps6d7eb35c.jpg photo IMG_2929-1_zpsea99d0de.jpg photo IMG_2933-1_zpsa9dd7548.jpg photo kollaasi3_zps287ccaf8.jpg
Takana aika tavanomainen, mutta ihan kiva keskiviikko. Pääsin vihdoin virallisesti muuttamaan toiseen päähän Pirkanmaata (tai oikeastaan muutin jo viime lauantaina, mutta tänään kävin luovuttamassa avaimet ja tekemässä osoitteenmuutosilmoituksen) ja samalla kahviteltiin kaverini luona sekä käytiin morjestamassa äippää. Tuli tässä illalla mieleen, että olen viime aikana ostanut hurjan määrän uusia vaatteita, joten oisko joku uusien ostosten esittelypostaus paikallaan? :-) 

Istun täällä meidän kotisohvalla jännityksestä pomppien, kun katsellaan miehen kanssa SOA:n kolmatta kautta! Oikeastaan ainoa räiskintäsarja, mihin oon jäänyt koukkuun eli voin suositella myös naisille. :-) Ja Charlie Hunnam on... ♥

10 kommenttia :

 1. onks sun poiccis skinny siis uusnatsi? näyttää vähä:D mut sä oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusnatsi ja skini on vähän eri asia enkä muutenkaan tykkää ihmisten luokittelusta. Kyllä se pukeutuu henkseleihin, maihareihin ja pilottiin mutta ei se kenestäkään uusnatsia tee. :-) Kiitoksia kehuista!

   Poista
 2. Aloin seuraamaan sua myös koska sulla on ihana tyyli + rakastan tatuointeja mutta ei ole uskaltanut ottaa vielä edes ekaa omaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:-) Itselläni viimeistellään tosiaan ensi kuussa rintakehä, ja sitten aletaan hakkaamaan reisiä. :-D Alan oleen jo aika tottunut tatuointien ottamiseen eli suosittelen ehdottomasti! Mutta kannattaa tietysti tarkkaan miettiä, että millaisen kuvan tai tekstin haluaa omaan kehoonsa loppuelämäkseen. :-)

   Poista
 3. Hei apua oot ihana! Nuo hiukset, ah! :3

  http://likeimtheonlygirlintheworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!:-) Itekin oon kyllä tällä hetkellä tyytyväinen hiuksiini, ihme sinänsä.. :-D

   Poista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥