keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Hengaillaan

 photo IMG_2825-1_zps81d0d584.jpg photo IMG_2840-1_zpsb3c3e178.jpg photo IMG_2824-1_zpsc0ee2e79.jpg photo IMG_2815-1_zps68e02bd8.jpg photo kollaasi2_zpsc70fa8ee.jpg Päätin jo eilen, että en tee tänään mitään. Kolme päivää kun on menty tuli perseen alla, niin oli välillä pakko vetää henkeä. Tosin sain aikaiseks pestä kaks koneellista pyykkiä, laittautua ja käydä kaupassa sekä anoppilassa syömässä. Olin suu korvissa päivällä kun kävin postilaatikolla ja sinne oli ilmestynyt mun tilaus eli 3. & 4. tuotantokaudet Sons of Anarchya! Ostettiin reilu viikko sitten ensimmäinen ja toinen kausi, ja nehän oli katottu jo sunnuntaihin mennessä, joten tänään päästiin jatkaan meidän SOA-maratoonia. :-D Ja lisäks sain eilen vihdoinkin aikaiseks laittaa sisustustarran seinään, joka ei tosin siinä pysynyt, joten teippailin ne sitten vaatekaappien oviin, mutta näyttää ne hyvältä siinäkin. 

Kohta melkein pitäis mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna lähteä käymään kotikulmilla. Öitä! :-) 

8 kommenttia :

 1. Sulla on tosi kiva ja omaperäinen blogi. Ja Ira on mun mielestä tosi kiva nimi:D

  VastaaPoista
 2. Tää on jo meleko creepy - aloin selaileen sun blogia ja apaut minnuutin päästä spotifysta alako soimaan Volbeatin 16 dollars. :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah aika osuvaa! :-D Mutta onhan se loistava biisi! Ja Volbeatin tuotanto noin muutenkin:-)

   Poista
 3. Tosi kiva blogi sulla ja toi sun tyyli on ihana! Tyksin noista linnuista:3 Tuleeko niihin värit?

  http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos!:-) Rintakehän kuva on vasta puolivälissä, ens kuussa väritetään ja varjostetaan! Sitä odotellessa. ;-)

   Poista
 4. Voi miten nätti hymy sulla on! :) Kuvat on tosi selkeitä ja niitä on ilo katsella! Tykkään myös, että oot panostanu kirjotukseen, että siinä on kielioppi kunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjasti kiitoksia!:-) Oon aina ollut melkoinen äidinkielinatsi (vaikka tietysti kirjoitusvirheitä tulee itse kullakin silloin tällöin), ja tykkään että teksti on helppolukuista, oikeinkirjoitettua ja pilkut, pisteet yms. ovat oikeilla paikoillaan. :-)

   Poista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥