torstai 11. heinäkuuta 2013

Natural face

Tää päivä meni mun osalta totaalisesti penkin alle. En saanut aikaiseksi oikeastaan mitään. Makoilin sohvalla alkuiltaan asti katsellen telkkaria läppäri sylissä, kunnes iski joku vatsapöpö ja parantelin itseäni iltakahdeksaan asti, jolloin jaksoin vaivautua suihkuun ja lähteä pyörähtämään anoppilassa iltakahvilla. Äsken tultiin miehen kanssa takaisin kotiin, ja koska en ole jaksanut juuri tänään laittautua, päätin napsia muutaman kuvan mun meikittömästä naamasta ja laittamattomasta tukastani!

 photo IMG_2956-1_zpsc2d264a4.jpg photo IMG_2946-1_zps0d5cd6bf.jpg

Huomenna olis tarkoitus reipastua, muunmuassa soitella lääkärille terveystodistuksen hommaamista varten, valokuvailla, matkustella Tampereen suuntaan, nähdä kavereita... :-) Eli viikonlopun aikana tulossa taas parempaa postausta! Heti kun me saadaan taas toimimaan meidän telkkari ja dvd-soitin (tekniset laitteet ja niiden toimimattomuus saa mut menettämään järkeni), niin jatkan SOA:n katsomista, lueskelen blogeja ja päivitän Facebookia sekä yritän päästä ajoissa nukkumaan eli yöt kaikille!♥ Ja heitelkää mulle kommenttiboksiin postausideoita! :-)

10 kommenttia :

 1. on aina miettinyt tota sivusiili-juttua mut en oo raaskinu uhrata tukkaa enää ku kasvattanut nyt vuoden .. :D

  Mä toivon et teet jonkun valokuvauspostauksen koska on kiva nähdä minkä tyyppisiä kuvia otat ja miten tai millaisiksi käsittelet ne ja kerrot vaikka samassa mikä kamera+objektiivi etc.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä leikkasin tänmallisen sivusiilin 3 vuotta sitten, ja siitä asti se on tossa ollut. Kyllä mua joskus niin harmitti, kun ei ollu tasapitkät hiukset ja ois menny ikuisuus kasvattaa tota pois, mutta nyt se on jo osa mua. :-D Kaikki on niin tottuneita siihen (itteni mukaan lukien), niin en näyttäis varmaan enää yhtään iteltäni jos ois tasapitkät hiukset.

   Joo hyvä idea hei! Pitääkin pistää postausta vireille. :-)

   Poista
 2. Mielettömän kivoja tatuointeja sulla, nuo kyyhkyset on tosi kivat! (:

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, harvemmin oon törmännyt kaimaani, mutta näköjään tällä kertaa on käynyt niin. Sulla on harvinaisen hieno nimi kuules ;D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy kyllä myöntää että todella harvoin itsekään törmään samannimisiin. :-D Ja sitä samaa sulle! ;-) Ira taitaa olla vieläkin Suomessa aika harvinainen etunimi.

   Poista
 4. ihania kuvia ja kirjotat tosi kivasti!:) kivan olone blogi:)

  VastaaPoista
 5. Onpa sulla veikeet hiukset !!!:)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥