keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

En välitä muusta, mutta päivät jotka maapallo rullaa radallaan, luonas kai olla saan


 photo asu4-1_zps9eb570ad.jpg photo asu4_zps5ee4d092.jpg
farkut, polkadot-paita, huppari kirppis • tennarit Inspire

Tänpäiväiset kuvat ei onnistunu kauhean hyvin (suurinosa tärähti), mutta halusin ne silti tulla teille jakaan. :-) Sain tänään postissa Facebookin kirpparilta ostamani hupparin ja siitä tuli heti ihan lemppari♥ Tänään oli taas sellainen päivä, kun en pahemmin jaksanut panostaa pukeutumiseen - silloin vedän päälleni yksinkertaisesti farkut, tennarit, paidan ja hupparin enkä jaksa välittää. Mutta mä oonkin ollut koko ikäni enemmän ja vähemmän poikatyttö, itseasiassa vasta tänä vuonna oon oppinut käyttämään mekkoja. Vielä viime vuonna omistin tasan yhden mekon, nyt niitä löytyy jo puolentusinaa kaapista joten parempaan suuntaan mennään! :-D Viikonloppuna joutuukin taas laittautumaan, kun on tiedossa hyvän ystävän synttäripirskeet! Niistä lisää postauksen muodossa viikonloppuna. :-)

Ja tälleen loppukevennyksenä, otettiin tänään mieheni kanssa kaikkia vähemmän onnistuneita kuvia, mutta tää oli mun mielestä aika hauska. :-D  photo IMG_3284-1_zps9be662dc.jpg PS. Nyt blogiani pystyy seuraamaan myös Blogilistan ja Bloglovinin kautta! :-)

12 kommenttia :

  1. Ootpa söpönen, ja ihanan värinen tukka! Oon haaveillut tollaisesta (tai pinkeistä latvoista) jo pitkään, mutta mun tukka ei oikein suostu vaalenee vaikka kuinka blondais :/ Ihanat nuo sun lintutatskat!

    http://annasophiadiy.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :-) Höh! Itselläni on ollu aina suhteellisen helposti vaalentuva hiuslaatu, muuten en varmaan voiskaan värjäillä esimerkiks pinkiks tukkaani. :-D Toivotaan että säkin onnistut! :> Linnut saa väriä ja varjoja ens kuussa, en malta odottaa♥

      PS. Sait musta uuden lukijan!

      Poista
  2. Eikä miten ihanan värinen fleda sulla onkaan nainen!!! Loveit!

    Ehdottomasti jään seurailemaan blogiasi. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!:-) Ja kiva kuulla että tykkäät, tervetuloa lukijaks!

      Poista
  3. tosi magee tukka!!♥ ja kiva blogi muutenkin :)

    www.jassenblogi.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
  4. Hei tykkään sun tyylistä! Näytät hyvältä, varsinkin tässä oot jotenkin erityisen suloinen. (: Sulla on myös jotenkin hirveän suloinen hymy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tosi piristävästä kommentista! :-)

      Poista
  5. Ihana tuo vika kuva! :3 Ja sun hiukset on <3

    VastaaPoista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥