perjantai 19. heinäkuuta 2013

Toivoton torstai

Tämä torstai ei mennyt taas ihan suunnitelmien mukaan. Aamulla sain huonoja uutisia, jotka pilas fiilikset edes yrittää tehdä tästä kivaa päivää. Lähdettiin silti mieheni kanssa käymään Ideaparkissa ja niistä jutuista huomenna lisää! :-) Takaisintulomatkalla mulle alkoi kuitenkin hiipiä migreeni, joka oli siinä vaiheessa kotiin päästessä, että painelin suoraan sänkyyn - ja heräsin tunti sitten, tai oikeastaan me molemmat herättiin. Nyt ei väsytä ja pähkäillään, että mitä sitä tekis. Hieno unirytmi, ei voi muuta sanoa... Toivottavasti saan kuitenkin nukuttua kunnolla, sillä tänään (koska on jo perjantai) on mun hyvän ystäväni 21-vuotissynttärit, joista aikaisemmin mainitsinkin, ja olis pakko jaksaa bailata tai ainakin olla kuskina! Odottelen täällä kuumeisesti, josko tänään tulis postissa yks mahtava mekko joka sopis kuin nenä päähän niihin pirskeisiin... Mutta anyway, halusin kuitenkin tähän väliin tulla heittään ainakin nää asukuvat tänne, kun aiemmin illalla ei ois tullut kysymykseenkään, että ois jaksanut avata koneen.

 photo asu5_zpscdb67017.jpg photo asu5-1_zps240cc5a6.jpg
nahkatakki, huppari, toppi, farkut kirppis • tennarit Skopunkten 

Oon tykästyny parina viime päivänä kääntämään otsatukkani suoristusraudalla kiharoille, kivaa vaihtelua varsinaiselle otsatukalle (jossa on muuten sinänsä oma vaivansa, kun sen yrittää saada rullalle tasaisesti, hiukset ei saa olla märät muttei täysin kuivatkaan ja silti joutuu laittamaan puoli pulloa lakkaa päälle) ja paljon helpompaa. :-)

Nyt jatkan telkkarin katsomista ja alan harkitsemaan nukkumaanmenoa, öitä kaikille!♥

2 kommenttia :

 1. Tykkäään ihan älyttömästi sun tukasta ja tietenkin myös tatuoinneista!! :) Onko sulla useitakin tatuointeja?

  http://bulletproof-noora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia paljon!:-) Oon tehnyt mun leimoista erillisen postauksenkin (http://irasixteendollars.blogspot.fi/2013/07/my-tattoos.html), käy sieltä kurkkaileen! :>

   Poista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥