perjantai 19. heinäkuuta 2013

Eilisen ostoksia

 photo ostokset1_zpsf79655bd.jpg photo ostokset1-1_zps0d0275a5.jpg
farkut New Yorker 9.95€ • mekko kirppikseltä 12€ • Directions Flamingo Pink 7.90€

Käytiin eilen pyörähtämässä Ideaparkissa, ja surkeasta budjetista huolimatta nappasin pari juttua mukaani. Tein neitsytmatkani (uskokaa tai älkää) New Yorkeriin, ja koska meinasin seota päästäni siellä, en pystynyt lähtemään tyhjin käsin. Alerekistä vihdoin löysin vaaleat farkut, jotka on kuvioitu haaleasti valkoisilla kukkasilla. Oikeastaan lähdettiin alunperin sinne hakemaan mulle hiusväriä (lähempää ei ihan oikeasti juuri tuota väriä saa!), ja oon ollut niin tyytyväinen tähän sävyyn, etten ainakaan toistaiseks halunnut vaihtaa Flamingo Pinkistä pois.

Päivällä postinjakaja kävi, ja jätti mulle kivan, pehmeän paketin jälkeensä. Ostin aiemmin tällä viikolla Facebookin kirppikseltä ruudullisen kellomekon, ja sopivasti sain sen juuri muutamaa tuntia ennen kaverini synttärijuhlia, joten huomisessa postauksessa tullaan näkemään tuo mekko in action. Oon ihan rakastunut siihen!

Pitäis kai lähteä laittamaan tukkaa ja läträämään naamaani, että oon juhlakunnossa kolmen tunnin kuluttua! :-) Hauskaa perjantaita kaikille♥

10 kommenttia :

  1. haastoin sut (:

    http://tiiabc.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Söpö mekko! :)

    sandiscoffee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Oi, tuo ruutumekko on tosi söpö! :)

    VastaaPoista
  4. Sun nimi sopii sulle jotenkin tosi hyvin. Oot ihan nimesi "näköinen" :D Sulla on aivan upa ja erilainen tyyli :3 Ihanaa jos kurkit munkin blogia :)

    Joka tapauksessa hyviä kesänjatkoja sulle!

    www.sussu-bow.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah voi kiitoksia oikein paljon kehuista! :-) Ja samoin hyvää kesänjatkoa sinulle :> Kävin kurkkaamassa, ihanan tyttömäinen blogi sulla!

      Poista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥