tiistai 17. syyskuuta 2013

Long time no see

Täällä taas! Katselin juuri, että lähes kuukausi sitten on tullu viimeksi postailtua. Tosin, mä vähän ennustinkin tän olevan tällaista. Suoraan sanottuna oon ollut aika loppu tämän viimeisen kuukauden tässä. Mulla alkoi tosiaan työssäoppimisjakso, minkä pohjalta tein myös tuon rekka-aiheisen postauksenkin. Ensimmäiset neljä viikkoa olin repsikka, ja tästä päivästä eteenpäin olen terminaalityöntekijä. 11. lokakuuta loppuu jakso, ja silloin alkaakin viikon syysloma, sitä tässä kuumeisesti odotellaan... :-) Aika menee ihan hurjaa vauhtia! Oikeastaan se ajatus saa tässä jaksamaan nämä aikaiset herätykset ja pitkät päivät. Tietää, ettei tämä kestä ikuisuuksia. Mulla on muutenkin tällä hetkellä menossa aika sekava ja stressaava elämäntilanne, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa helpota. :-)

 photo instakollaasi1_zpsa1f20156.jpg
[1] Musta on kuoriutunut varsinainen leipuri! Bravuureja on nykyään mustikkapiirakka ja mokkapalat. [2] Ilman meikkiä, juuri värjättyjen hiuksien kera. [3] Viikonloppuna lähdössä baanalle, kokeilussa uusi punainen huulipuna! [4] Ostinpa uudet housut, mintunvihreät Piecesin farkkulegginsit!

Ajattelin ensin bloggaavani viikonloppuisin, mutta kun huomasi kuinka tärkeitä noista viikon ainoista vapaapäivistä tuli, pistin asiat tärkeysjärjestykseen. Ja näin pieni blogi ei ole elämässä niitä ykköspriooriteettejä. Kiitos kuitenkin ihan kauheasti kaikille lukijoille, sillä huomasin, että tauostani huolimatta lukijamäärä on pysynyt samana ♥ Ja kaikki kommentit olen lukenut, mitä olette laittaneet, vaikka niihin en olisikaan ehtinyt vastaamaan. :-) Ajattelin lähinnä tulla ilmoittamaan, että olen elossa ja jakamaan viimeisimpiä Instagram-kuvia. Blogia tulee päiviteltyä suht harvoin tällä hetkellä, mutta Instagramissa tapahtuu lähes päivittäin ja mut löytää sieltä nimellä yeaiddiee! :-)

 photo instakollaasi2_zpsc19a111a.jpg[1] Sairastelupäivä - tukka hyvin, kaikki hyvin! Eiku..? [2] Juuri värjätty ja leikattu tukka ♥ [3] Kaupungille lähdössä lauantai-iltana. Rakastan tuota tapettia äidin luona! [4] My little brother ♥

Oon tässä viime aikoina sairastellut jonkin verran, eilen lähdin kesken päivän pois ja tänään oon vaan löhöillyt kotisohvalla. Mulla on viime aikoina ilmennyt entistä pahempia ongelmia selkäni kanssa, eikä tää pieni flunssakaan ota loppuakseen (lämpöä, kurkkukipua...). Noissa hommissa kun joutuu itseään aikalailla fyysisesti rääkkäämään, täytyy olla varovainen, ettei hajota selkäänsä lopullisesti.

Viime aikoina on tullut shoppailtua myös ihan älyttömästi! Jos vielä muistaisin, mitä kaikkea oon ostanut, voisin niitä tänne pikkuhiljaa kuvailla. :-D Nyt hipsin kuitenkin suihkuun, että jos tää olo tästä piristyis pikkuhiljaa. Saa nyt nähdä, joudunko vielä huomisen kulkemaan sänky selässä... Oikein mukavaa syyskuuta kaikille ja hyvää viikonjatkoa! ♥
 
 photo instakollaasi3_zps939be0b7.jpg
[1] Minä ja paras ystäväni Valpu kaksi päivää sitten :-) ♥ [2] Sain uuden kielikorun! Nyt on hiukset ja pallot sävysävyyn. ;-) [3] Erittäin pirteä terminaalityöntekijä eilen aamulla... [4] Sain vajaa kolmisen viikkoa sitten Avonilta tilaukseni käsiini, ja sieltä paljastui mm. kirkkaanpunainen kynsilakka! Tykkään.

5 kommenttia :

 1. ihana blogi ja oot tosi kaunis ! ihana ulkoasu (:

  http://laughing-myassoff.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kirjoitit taas mietinkin jo viikko sitten miksi oot kadonnut! Mutta itekkin kirjottelen aina sillon kun siltä tuntuu ettei tunnu miltään pakkopullalta nyt juur tällä momentilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että mua on kaivattu :-) Ja mulla on ihan sama periaate! Tämän kokoisesta blogista en todella jaksa stressata, kun elämässä on isompiakin asioita ja jostain on aina karsittava. Bloggailu kyllä kiinnostaa edelleen, mutta en halua ottaa tätä liian tosissaan, kun tätä ilmaiseksi omaksi ja muiden huviksi teen. :-) Tää menee elämässä nyt vähän siihen osastoon, että jos jää aikaa niin... Mutta eiköhän tässäkin osoitteessa ala taas tulee useammin postauksia ensi kuusta alkaen. ;-)

   Poista
 3. Oi vitsit, ompas veikeet hiukset :-)
  http://jouua.blogspot.fi

  VastaaPoista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥