sunnuntai 11. elokuuta 2013

Viikonlopun asut

Lähdettiin tosiaan perjantaina Nokialle treffailemaan kavereita ja ilta huipentui Popedan keikkaan! Oon kiertänyt kyseisen bändin perässä keikkoja viimeiset viisi vuotta, eikä tääkään kerta ollut pettymys. :-) Mutta tunnetustihan olen hieman lahopää, joten jätin sitten kameran kotiin! Alueellehan en ois voinut sitä viedä, kun suurin osa festareista kieltää järjestelmäkamerat (jos ei ole medialupaa), mutta oishan sitä ollut kiva ottaa kavereiden kanssa fiilistelykuvia. No, nyt pystyi ainakin nauttimaan täysin rinnoin kun ei tarvinnut elää linssin läpi. :-) 

 photo asu20-1_zps07189b43.jpg photo asu20_zps47e2ffb3.jpg
huppari, paita, farkut kirppis • tennarit H&M

Eilen lähinnä hengailtiin miehen kanssa kotona ja illalla lähdettiin pyörähtään Tampereen yössä, mutta mua alkoi lähinnä ahdistaan se ihmispaljous, joten lähdettiin heti puolenyön jälkeen takaisin kotiin nukkumaan. Oli ihan kivaa välillä viettää rennompi lauantai.

 photo IMG_4286-1_zps8442448b.jpg photo IMG_4272-1_zpsd54728d2.jpg photo asu21_zps6e901de8.jpg
pitsitoppi Only • ruutupaita, neule kirppis • farkut, tennarit H&M

Kuten tämänpäiväisistä kuvista näkyy, ei kauheasti hymyilytä, sillä tää päivä on kulunut lähinnä stressatessa. Huomenna palaan kouluun yli puolen vuoden tauon jälkeen, ja kaikenlisäksi vaihdoin vielä kouluakin! Eli edessä uudet naamat, uudet opettajat ja uudet kuviot. :-) Ala tosin pysyy samana, eli tarkoitus ois joskus valmistua yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi (I know, sanahirviö). Oon yrittänyt tehdä mahdollisimman paljon valmiiksi aamua ajatellen, sillä en kahden viikon yrittämisestä huolimatta saanut juurikaan käännettyä unirytmiä ja huominen kello 7:30 herätys ei kuulosta kauhean pirteältä. No, eiköhän tämä tästä lähe sujumaan. :-) Ja tsemppiä myös kaikille muille koulunsa aloittaville!

4 kommenttia :

  1. Täällä ilmoittautuu myös yksi popeda hullu, hirmuisesti on tullut keikoilla oltua, nyt tosin ei ole niin kauheasti päässy kiertelemään kun on tuo tirppana olemassa.. : )

    Sulla on kyllä tosi kivoja vaatteita! Tykkään kovasti. Tsemppiä koulun aloitukseen, äkkiä se siitä taas lähtee rullaamaan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla! :-) Oon itse käynyt katsomassa varmaan jo yli sata keikkaa, ja aina vaan meno paranee. :-D Sain jopa Patelta halit ja pusun poskelle tämän perjantaisen keikan aikana! Vaikka se on vanhempi kuin mun isä, niin on siinä sellainen rokkistaran karisma. :-D

      Ja kiitän kovasti kehuista ja tsempeistä ♥

      Poista
  2. eksyn sun blogiis ihan sattumalta. Oot ihan toosi kaunis ja mielenkiintoinen blogi sulla että liitympäs lukijaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos paljon! :-) Tervetuloa seurailemaan ♥

      Poista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥