perjantai 16. elokuuta 2013

Siihen kesään kauan kauan sitten syksyksi kääntyneeseen



 photo kollaasi7_zps4340534f.jpg photo asu23_zps9db8ae6d.jpg
baseball-takki Leatherheaven • toppi, huppari, maiharit kirppis • farkut H&M

Eilen oli jo ihan kamalan syksyinen keli! Tärisin kylmästä pihalla, vaikka oon koko kesän ollut ihan ylipukeutunut. Oli pakko jopa vaihtaa tennarit maihareihin. Kohta pitänee alkaa käyttää jo villasukkia, kaulahuiveja ja takkia, että tarkenee. :-) Syksy on mukavaa aikaa, mutta tosi lyhyt vuodenaika.

Lähdin eilen kuskiksi miehelle, sen siskolle ja hänen miehelleen. Lähdettiin nelikolla käymään Tampereen yöelämässä, mutta olin niin väsy jo puolenyön jälkeen että oltiin kotona ennen valomerkkiä.  Mutta kaikinpuolin silti kiva reissu! :-) Tämän päivän suunnitelmista ei oo vielä mitään tietoa, mikä on sinänsä harmi, koska onhan tänään perjantai. Kaippa sitä illalla taas keksitään jotain tekemistä ihan fiilispohjalta.

Nyt meen syömään ja sitten suihkuun, että saa tänään jotain vielä aikaiseksikin! Hauskaa viikonloppua♥

7 kommenttia :

  1. Hihii kaikilla taitaa nykyään olla noita baseball takkeja! itekkin ostin jonkin aikaa sitten kun kävin ideaparkissa niin tällasen myös mutta jostain muusta liikkeestä, mut ihan samanlainen ja toi R-kirjain tuossa rinnassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näkyyhän niitä aika paljon nuorten päällä. :-) Tosin noitakin on niin erilaisia. Toi mun on sellainen enempi takkimainen (ei oo huppua, vaan mulla on toinen harmaa huppari tuolla alla) ja paksumpaa kangasta, kun ne jotkut on ihan sellasia hupparimaisia. :-) Noita vissiin myydään aika useassa liikkeessä. Oisko ollut Rockjet mistä ostit? :>

      Poista
  2. ihana ihana ihana blogi, sul on makee staili! eksyin vahingossa demin kautta :-----D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia paljon! :-) Joo no siellä varmaan näkyy useassakin keskustelussa linkki mun blogiin :-D

      Poista
  3. Vaikutatpa symppikseltä tyypiltä :) Pakko jäädä seurailemaan.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥