keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Huonon onnen keskiviikko

Oon ihan sekaisin päivistä, meinasin alkaa kirjoittamaan teille tiistaista. Taitaakin tehdä ihan hyvää se kouluun palaaminen, saa tän arkirytmin taas normaaliksi. :-D Mulle keskiviikko on ties kuinka kauan ollut jo huonon onnen päivä. En ajattele keskiviikkoisin mitenkään erityisen negatiivisesti tai yritä niinsanotusti tahallani pilata omaa päivääni, siinä on vaan joku maaginen juttu että aina keskiviikkoisin (kirjoitin ensin että tiistaisin... hei nyt oikeesti!) sataa kuraa niskaan. Tänään sitä satoi sen verran, että alan jännittämään ensi kuun taloustilanteen puolesta... On tää opiskelijana eläminen niin saatanan helppoa! Alkaa menee hermo tähän paperien pyörittelyyn ja niiden kuskaamiseen ympäri kylää, perään soitteluun ym. Haluaisin työelämään niin nopeasti kuin mahdollista, vaikka eihän sielläkään kaikki helppoa ole, mutta useimmissa firmoissa palkka maksetaan kuitenkin ajallaan eikä tarvitse miettiä että syökö seuraavassa kuussa ankanrintaa vai nuudelia. Tää postaus tais nyt alkaa aika masentuneissa merkeissä, eli ehkä mä vaan kerron kivoja juttuja tästä päivästä. :-)

 photo IMG_3723-1_zps5aafeda0.jpg photo IMG_3739-1_zpsf822b242.jpg photo IMG_3831-1_zpsbacbe21d.jpg photo IMG_3833-1_zps3e943e44.jpg

Me ollaan molemmat miehen kanssa ihan koukussa taas Candy Crush Sagaan, oon pelannut sitä koko päivän luurilla. :-D Mies innostui samalla kaivamaan pleikkarin pitkästä aikaa esiin, ja pelailtiin autopelejä. Siinä samalla räpsin turhanpäiväisiä kuvia, ja huokailin mun korkkareiden perään. Noi on mielettömän upean kauniin ihanat kengät, mutta kokoa liian isot. Onko teillä auttaneet geelityynyt tms. "pienentämään" kenkää? :-) Maksoin noista kirpparilla 8 euroa, enkä haluais niistä luopua!

 photo asu13_zps86cfd335.jpg
t-paita kirppis • farkut New Yorker • tennarit Inspire

Pukeuduin tänään(kin) niin kuolettavan tylsästi että alkaa jo itseänikin ärsyttää. Mulla on kaappi täynnä tosi kivoja rättejä, mutta silti onnistun aina käyttämään noita samoja ja näyttämään samalta! Ehkä mä koulun alkaessa taas jaksan alkaa panostaa pukeutumiseeni. :-) Toivotaan ainakin! Mutta nyt mä oon näköjään niin hermoraunio, että parempi lopettaa tähän ja toivottaa kaikille hyvät yöt♥

2 kommenttia :

  1. Mulla on toinen jalka isompi kuin toinen, jonka takia mun uudet juhlakengät oli ns. eri paria. Laitoin geelityynyn oikeeseen jalkaan ja kengät istu ku unelma :-) Suosittelen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Pitääkin siis aloittaa geelityynyjen metsästys, että voisin joskus noita ihanuuksia käyttääkin. :-D

      Poista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥