perjantai 5. heinäkuuta 2013

Friday

Vihdoinkin! Oon koko viikon sormet syyhyten odottanut, koska pääsen vihdoin kunnolla aloittamaan bloggaamisen uudestaan, ja tänään sitten vihdoin tuli uusi kannettavani postissa! :-) Tosiaan juuri blogitauolta palattuani päätti neljä vuotta vanha miniläppärini (tai oikeastaan äitin miniläppäri) päätti sanoa itsensä irti, ja tuo puhelimella bloggaaminen ei kyllä ollut ihan mun juttuni. Mutta vaikeuksien kautta voittoon. Järkkärillä en oo viime aikoina ehtinyt tai lähinnä huomannut kuvata, mutta Instagramia päivittelen edelleen ahkerasti, joten toistaiseksi joudutte tyytymään näihin instapäivityksiin. Ehkäpä viikonlopun aikana on tulossa parempaa matskua! ;-)

 photo kollaasi2_zps17d90a28.jpg photo kollaasi3_zpsdc24f349.jpg

Värjäsin tosiaan eilen hiuksetkin. Kyllästyin totaalisesti edellisen värimerkin laatuun (oon kokeillut samalta merkiltä neljää eri sävyä ja kaikki olleet yhtä huonoja), kävin ostamassa sunnuntaina purkin Directions -suoraväriä sävyssä Flamingo Pink ja jestas, nyt oon ihan rakastunut tukkaani! Kyllä tää mustan ja tumman pinkin yhdistelmä vaan toimii. Tai ainakin mun mielestä, entäs teidän? Ja samalla noista kahdesta ylemmästä kuvasta huomaa eron, vasemmalla before ja oikealla after - hieman on kirkkaamman väriset hiukset!

Nyt me lähdetään Tampereelle ottamaan yhdet kantapaikkaan, ja huomenaamulla yhdeksältä virkeänä ylös tyhjentämään entistä asuntoa tuonne viidenkymmenen kilsan päähän - se on nyt vihdoinkin tällä likalla muutto edessä!

2 kommenttia :

  1. sun hiukset on aivan ihanat! <3 ja sun blogi on mielenkiintoinen :)

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥