torstai 25. heinäkuuta 2013

Afternoon

 photo IMG_3599-1_zps966a7f09.jpg photo IMG_3602-1_zps35746cc1.jpg photo IMG_3605-1_zps889e1a9a.jpg Meidän aamu näyttää tältä. Vai pitäiskö sanoa että iltapäivä? En millään saanut yöllä unta, katselin kelloa vielä viiden jälkeen aamulla ja havahduin päivällä siihen että kello on yksi. Skippasin suosiolla aamupalan, ja söin äiten tekemää maailman parasta makaroonilaatikkoa juustoraasteen ja ketsupin kera! Jälkkäriks viime yön leffatuokiosta jääneitä irtokarkkeja ja ED:iä. Nyt aletaan katsomaan jakso tai pari Sons of Anarchya, sitten suihkun kautta kylälle ja illasta vois keksiä jotain kivaa tekemistä kavereiden kanssa. :-) Ei tää muutaman päivän lomailu Nokialla ehkä olekaan niin pahasta! 

Paitsi se, että oon taas flunssassa, niinkuin aiemmin manasinkin. Voin kertoa, että päitä irtoaa. Tai ehkä mun nenä ehtii tippua ennen sitä, ainakin tällä niistämisellä! Menen siis ottamaan droppia ja löhöämään olkkarin jättinojatuoleille. Hauskaa torstaita kaikille!♥ En lupaa, mutta illasta vois ehkä tulla vielä asupostausta.

Ps. 50 lukijaa rikki, kiitos!♥ Ootte ihania, kun jaksatte aina piristää mun päivää kommentoimalla. :-) Ja postausehdotuksia saa edelleen viskellä mulle kommenttiboksiin!

10 kommenttia :

 1. Kiva blogi ja upee tukka :) Hei tee..
  - Lempivaatteet
  - Elukat jos on
  - Videopostaus
  - Huone/kämppä postaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :-) Ja hei hyviä ideoita! Ainakin videopostaus ja kämppäpostaus pitäis toteuttaa lähitulevaisuudessa. :>

   Poista
 2. Sun kuvat on tosi kivoja, laadukkaita ja isoja! (: Tykkään!

  liveinastory.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Jäin lukemaan! Ihana blogi sulla ja samis kone;):D

  http://kukkaruukkubypipsa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-) Ja tervetuloa lukijaks! Haha aijaa, no ite oon ainakin tykännyt tästä koneesta, ei ollut turha ostos. :-D

   Poista
 4. Ihan kiva blogi sulla, mut oon nyt miettiny, et mikä villitys ihmisillä on tehdä blogi (en tarkota siis erityisesti juuri sua), jollei itellä oo aiheita, mistä postata :o lähes joka toisessa blogissa on "heitä postausidea", kun omat ajatukset on loppunu alkumetreille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :-) Tää sai mut ajattelemaan, joka on tietysti hyvä asia. Oon itse huomannut saman ilmiön monessa blogissa, etenkin mua nuorempien, jotka ovat lähinnä perustaneet blogin lukijoiden toivossa ja koska "kavereillakin on". Tai sitten bloggaajat, jotka ovat pidemmän aikaa harrastaneet tätä touhua ja pää alkaa lyömään jo tyhjää. Itse olen parin postauksen loppuun laittanut juuri tämän pyynnön "laittakaa postausideoita", mutta lähinnä siitä syystä, että tietäisin mikä lukijoita kiinnostaa. Omasta tahdostani postailen tänne pääasiassa päivän asuja ja sellaisia "tänään käytiin tyttöjen kans kahvilla, tässä kuva kahvimukista" -tyyppisiä juttuja. Mutta välillä on hyvä kuunnella myös lukijoiden mielipiteitä, ja yrittää toteuttaa heidän toiveitaan. Ihmiset on toki kaikki erilaisia ja eikä aina voi kaikkia miellyttää, mutta jos yks haluaakin kämppäpostauksen, toinen haluaiskin videopostauksen asukuvien sijaista ja yks haluaisi nähdä mun kaikki viimeaikaisimmat ostokset, niin niitä on vaikea alkaa toteuttamaan, jos ei lukijat liputa niiden puolesta ja palaute ole "tällaista me halutaan!" -tyyppistä. :-) Olen avautunut! :-D

   Poista
 5. Kiva blogi ja ulkoasu on kivan värinen! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥