keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Comeback... Again!

 photo iratupladollars1_zpsb3a1375a.jpg
Toivottavasti joku vielä muistaa mut täältä blogimaailmasta. Hiljaisuutta on tässä nyt ollut muutaman kuukauden, ja nyt palasi edes jonkinasteinen into alkaa taas bloggailemaan, joten ajattelin tulla takaisin.

Jos ja kun tänne uusiakin lukijoita eksyy, niin ois varmaan ihan hyvä kertoo itestäni jotain. Olen 19-vuotias likka Pirkanmaalta, tekemässä juuri muuttoa edellistä pienempään kylään ja aloittamassa kahden kuukauden päästä opiskelun uudessa koulussa - ala tosin on se sama vanha (tarkoitus ois joskus valmistua yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi). Eli elämänmuutoksia tiedossa!

Olen parisuhteessa, mulla on mahtavia kavereita enkä harrasta mitään järkevää. Paitsi jos valokuvaus lasketaan ja kuvauskalustona toimii Canon 550D, perusobjektiivilla 18-55mm. Lisäksi tulee musiikkia kuunneltua todella paljon, ja keikoillakin käytyä. Suomirock, iskelmä ja rockabilly iskee eniten. Tykkään panostaa ulkonäkööni, joten hiustenlaitto (...ja jatkuva värjäys) on lempparipuuhiani, samoin shoppailu (kirppikset kunniaan!). Otan vaikutteita fiftarityylistä ja pin-upista aika pitkälti. Rakastan tatuointeja, omaan ihooni on niitä hakattu seitsemisen kipaletta ja lisää on ajan myötä tulossa.

Jotenkin pää ihan jökissä, pitäis varmaan mennä nukkumaan että selviää huomisesta päivästä. Heittäkää ihmeessä kommenttia; parannusehdotuksia, risuja, ruusuja - ihan mitä vaan! :-) 

6 kommenttia :

 1. Olit kommentoinut mun blogiin ja tulin katsomaan sun omaa. :) Kivalta vaikuttaa, jään seurailemaan! Rakastan itekin pin up -tyyliä (ja noita sun tatskoja...)! :D Mistä kaupungista oot ja mihin muutat? Ite kun olen melkein Pirkanmaalta, Kankaanpäästä, niin kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja tervetuloa seuraileen! :) Joo toi mun rinnan tatuointi on vielä kesken, sen jälkeen aloitetaankin projekti reidet ja ennestäänhän mulla on 4 muutakin tatuointia. Muutin tänään Nokialta Pälkäneelle. :) Tosiaan ollut tässä tämä muuttorumba päällä, mutta eiköhän tää bloggailukin ala pian olemaan aktiivisempaa !

   Poista
 2. Jeii, seuraankin siua jo instagrammissa, nii liitynpä lukijaksi tännekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :-) Ja tervetuloa lukijaks myös tännekin!

   Poista
 3. Hei!

  Tää sun blogi näyttää tosi kivalta kokonaisuudelta. Sulla on ihana hymy ja sun tyyli on omaperäinen ja kaunis, mikä ainakin mun silmää miellyttää. Sun kirjoitustyylikin on kiva, mutta vähän jos tähän ulkoasuun panostaisit vielä, niin hyvä tulisi. Tai no ehkä tää on vaan mun mielipide, mutta vaaleanpunainen tausta ei iske. Joku tumman- tai viininpunainen voisi toimia paljon paremmin. :-))

  Kivalta kuitenkin siis näyttää, joten liitynpä lukijaksesi =)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kun löytyy lisää hengenheimolaisia ja lisää luettavaa! Ei pahemmin kiinnosta nuo kaikenmaailman massateinien blogit, ni kerrankin jotain järkevää! Liityn ehdottomasti lukijaksi! (:

  VastaaPoista

Asialliset kommentit otetaan avosylin vastaan, asiattomat menee suoraan roskakoriin. Kiitos kommentistasi♥